FULL OVERSIKT

Du har alltid full oversikt over alt av verktøy og materiell som befinner seg i de store skuffene.

TILPASSET DITT YRKE

Smartfloor X består av 3 ulike håndverkerpakker som kompletterer Smartfloor slik at du får den optimale innredningen tilpasset nettopp ditt yrke.

UTVENDIG BETJENING

Du når alt fra utsiden av bilen og slipper å måtte krype inn i varerommet.

PLASS TIL ALT

Med Smartfloor får du ekstra høye skuffer som rommer hele 1m3 og har en nyttelast på 500 kg. Dette er garantert best i klassen

SMARTFLOOR X RØRLEGGER

Som rørlegger er det viktig å ha en innredning som er tilpasset din hverdag. Med SMARTFLOOR X RØRLEGGER får du en komplett tilbehørspakke skreddersydd nettopp ditt yrke. Pakken er spesialtilpasset Smartfloor. 

  1. Rør-i-rør veggboks
  2. Gulvboks Large
  3. Gulvboks Small
  4. Gardintrappholder
  5. Perforerte sorteringskasser
  6. Gummimatte
  7. Led-belysning (selges separat)
  8. Skrustikkeholder (selges separat)
  9. Skrustikke (selges separat)

Smartfloor X Rørlegger tilbehør

Gardintrappholder

På gulvet i varerommet er gardintrappa alltid i veien og opptar unødvendig mye plass. Skal du finne noe i skuffer eller hyller må trappa som regel ut av bilen først. Derfor er det smart å få trappa opp i taket. Med denne holderen tar du trappa lett ut og inn av bilen.

Rør-i-rør veggboks

En spesialtilpasset veggboks som holder rør-i-rør kartonger og rørkveiler på plass langs den ene siden av varerommet. Du slipper at kartongene og/eller kveilene alltid blir liggende oppå alt det andre som ligger på gulvet. Justerbar i dybden for maks utnyttelse av gulvplassen.

Gulvboks Large

En stor boks til rørdeler, som gjør at alle lange rør har sin faste plass på gulvet, og ikke sklir rundt i bilen. Dette gir deg sikker oppbevaring og full oversikt over alle rørdeler du har med deg. Boksen kan enkelt justeres i lengden og passer alle bilmodeller.

Gulvboks Small

En mindre boks til kobberrør, bor, spett etc, som gjør at alle lange ting har sin faste plass på gulvet, og ikke blir liggende å skli rundt i bilen. Boksen er justerbar i lengden og passer alle bilmodeller.

Skrustikkeholder

En skrustikke forenkler kutting og bøying av rør betraktelig. Skrustikkeholderen har teleskopløsning slik at du alltid har stikka lett tilgjengelig, uten at den er i veien for andre ting på gulvet når den ikke er i bruk.

Perforerte sorteringskasser

Perforerte gjennomsiktige plastkasser til oppbevaring av for eksempel arbeidsklær, støvler, lastestropper, eller rørbend og stusser. Det er enkelt å se hva du har med deg, kassene er lette å plassere, de kan flyttes ut og inn av bilen, samt at de kan stables i høyden ved behov.

Gummimatte

En gummimatte gjør at større varer og verktøy ikke sklir rundt på gulvet. Gummimatten beskytter også overflaten på gulvet.

LED-belysning

Alle håndverkere har behov for godt arbeidslys i varerommet. Sterke ledlamper i taket gir mye bedre oversikt og orden i arbeidsbilen.

Ridgid skrustikke

120 mm Ridgid Scandinavia Superior, med svingfot. Professionell skrustikke med innebygget rørklemme til bruk i montørbransjen. Tilpasset Loyds skrustikkeholder.

SMARTFLOOR X - Inspirasjonsgalleri

SMARTFLOOR - for smarte håndtverkere

Skal du handle ny varebil? Gjør bilen komplett med Smartfloor. En helt ny måte å tenke komplett serviceinnredning på. 

Kontakt oss

NO_Henvendelse fra web (2 kolonner)

For å kunne respondere på dette må vi ha ditt samtykke til å lagre og behandle dine personopplysninger. Mer informasjon her. Du kan når som helst endre disse innstillingene.

Er det OK om vi av og til sender deg gode artikler, tips og relevant info som omhandler bilinnredning?

>