workman-edition-roerleggerpakke-2tall_sort

RØRLEGGERPAKKE TIL SMARTFLOOR

Som rørlegger er det viktig å ha en innredning som er tilpasset din hverdag. Med RØRLEGGERPAKKE får du en komplett tilbehørspakke skreddersydd nettopp ditt yrke. Pakken er spesialtilpasset Smartfloor. 

  1. Rør-i-rør veggboks
  2. Gulvboks Large
  3. Gulvboks Small
  4. Gardintrappholder
  5. 2 stk perforerte sorteringskasser
  6. Gummimatte
  7. Led-belysning (selges separat)
  8. Skrustikkeholder (selges separat)
  9. Skrustikke (selges separat)

Rørleggerpakke

rir-boks

Rør-i-rør veggboks

En spesialtilpasset veggboks som holder rør-i-rør kartonger og rørkveiler på plass langs den ene siden av varerommet. Du slipper at kartongene og/eller kveilene alltid blir liggende oppå alt det andre som ligger på gulvet. Justerbar i dybden for maks utnyttelse av gulvplassen.

gulvboksl

Gulvboks Large

En stor boks til rørdeler, som gjør at alle lange rør har sin faste plass på gulvet, og ikke sklir rundt i bilen. Dette gir deg sikker oppbevaring og full oversikt over alle rørdeler du har med deg. Boksen kan enkelt justeres i lengden og passer alle bilmodeller.

gulvbokss

Gulvboks Small

En mindre boks til kobberrør, bor, spett etc, som gjør at alle lange ting har sin faste plass på gulvet, og ikke blir liggende å skli rundt i bilen. Boksen er justerbar i lengden og passer alle bilmodeller.

gardintrappholder-roerlegger

Gardintrappholder

På gulvet i varerommet er gardintrappa alltid i veien og opptar unødvendig mye plass. Skal du finne noe i skuffer eller hyller må trappa som regel ut av bilen først. Derfor er det smart å få trappa opp i taket. Med denne holderen tar du trappa lett ut og inn av bilen.

sorteringskasser

Perforerte sorteringskasser

Perforerte gjennomsiktige plastkasser til oppbevaring av for eksempel arbeidsklær, støvler, lastestropper, eller rørbend og stusser. Det er enkelt å se hva du har med deg, kassene er lette å plassere, de kan flyttes ut og inn av bilen, samt at de kan stables i høyden ved behov.

gummimatte

Gummimatte

En gummimatte gjør at større varer og verktøy ikke sklir rundt på gulvet. Gummimatten beskytter også overflaten på gulvet.

led

LED-belysning

Alle håndverkere har behov for godt arbeidslys i varerommet. Sterke ledlamper i taket gir mye bedre oversikt og orden i arbeidsbilen. (Selges separat)

skrustikke

Skrustikkeholder

En skrustikke forenkler kutting og bøying av rør betraktelig. Skrustikkeholderen har teleskopløsning slik at du alltid har stikka lett tilgjengelig, uten at den er i veien for andre ting på gulvet når den ikke er i bruk. (Selges separat)

ridgid-skrustikke

Ridgid skrustikke

120 mm Ridgid Scandinavia Superior, med svingfot. Professionell skrustikke med innebygget rørklemme til bruk i montørbransjen. Tilpasset Loyds skrustikkeholder. (Selges separat)

KONTAKT OSS FOR EN UFORPLIKTENDE PRAT OM SMARTFLOOR TIL DIN VAREBIL

>