workman-edition-alle_tall

SMARTFLOOR TILBEHØR

Som håndverker er det viktig å ha en innredning som er tilpasset din hverdag. Med yrkestilpasset tilbehør får du utstyr som gjør arbeidsdagen enklere, ryddigere og mer lønnsom. Alle produktene er spesialtilpasset Smartfloor. Tilbehør kan kjøpes helt enkelt i vår nettbutikk.

 1. Rør-i-rør veggboks
 2. Kabelstativ Small
  Kabelstativ Large
  Kabelstativ Multi
 3. Gulvboks Large
 4. Gulvboks Small
 5. Gardintrappholder
 6. Perforerte sorteringskasser
 7. Gummimatte
 8. Led-belysning
 9. Skrustikkeholder
 10. Skrustikke 

Sjekk ut håndverkerpakkene:
Rørleggerpakke
Elektrikerpakke
Snekkerpakke

Gjør Smartfloor komplett med yrkestilpasset tilbehør

gardintrappholder-roerlegger

Gardintrappholder

På gulvet i varerommet er gardintrappa alltid i veien og opptar unødvendig mye plass. Skal du finne noe i skuffer eller hyller må trappa som regel ut av bilen først. Derfor er det smart å få trappa opp i taket. Med denne holderen tar du trappa lett ut og inn av bilen.

gulvboksl

Gulvboks Large

En stor boks til rørdeler, som gjør at alle lange rør har sin faste plass på gulvet, og ikke sklir rundt i bilen. Dette gir deg sikker oppbevaring og full oversikt over alle rørdeler du har med deg. Boksen kan enkelt justeres i lengden og passer alle bilmodeller.

gulvbokss

Gulvboks Small

En mindre boks til kobberrør, bor, spett etc, som gjør at alle lange ting har sin faste plass på gulvet, og ikke blir liggende å skli rundt i bilen. Boksen er justerbar i lengden og passer alle bilmodeller.

rir-boks

Rør-i-rør veggboks

En spesialtilpasset veggboks som holder rør-i-rør kartonger og rørkveiler på plass langs den ene siden av varerommet. Du slipper at kartongene og/eller kveilene alltid blir liggende oppå alt det andre som ligger på gulvet. Justerbar i dybden for maks utnyttelse av gulvplassen.

skrustikke

Skrustikkeholder

En skrustikke forenkler kutting og bøying av rør betraktelig. Skrustikkeholderen har teleskopløsning slik at du alltid har stikka lett tilgjengelig, uten at den er i veien for andre ting på gulvet når den ikke er i bruk.

sorteringskasser

Perforerte sorteringskasser

Perforerte gjennomsiktige plastkasser til oppbevaring av for eksempel arbeidsklær, støvler, lastestropper, eller rørbend og stusser. Det er enkelt å se hva du har med deg, kassene er lette å plassere, de kan flyttes ut og inn av bilen, samt at de kan stables i høyden ved behov.

gummimatte

Gummimatte

En gummimatte gjør at større varer og verktøy ikke sklir rundt på gulvet. Gummimatten beskytter også overflaten på gulvet.

kabeleskestativ-2

Kabeleskestativ

Top Rack kabelstativ. Spesialdesignet stativ for elektrikere til oppbevaring av 30x30cm og 40x40cm kabelesker.

led

LED-belysning

Alle håndverkere har behov for godt arbeidslys i varerommet. Sterke ledlamper i taket gir mye bedre oversikt og orden i arbeidsbilen.

ridgid-skrustikke

Ridgid skrustikke

120 mm Ridgid Scandinavia Superior, med svingfot. Professionell skrustikke med innebygget rørklemme til bruk i montørbransjen. Tilpasset Loyds skrustikkeholder.

Smartfloor - inspirasjonsgalleri

YRKESTILPASSET TILBEHØR

Som håndverker er det viktig å ha en bilinnredning som gjør arbeidsdagen enklere og mer effektiv.

Kompletter ditt Smartfloor med yrkestilpasset tilbehør. Vi har utviklet tre skreddersydde håndverkerpakker til rørleggeren, elektrikeren og snekkeren

Tilbehøret fås også kjøpt separat som enkeltkomponenter.

Bestill enkelt i nettbutikken vår.

KONTAKT OSS FOR EN UFORPLIKTENDE PRAT OM SMARTFLOOR TIL DIN VAREBIL

>