Loyds copy - cropped Loyds copy - cropped

Ledige stillinger hos Loyds Industri AS

KLAR FOR EN UTFORDRING INNEN MODERNE MARKEDSFØRING?

Vi har nå en ledig stilling som Digital Marketing Manager.

Loyds er profesjonell innen markedsføring, med et tydelig fokus på digital kommunikasjon basert på inbound strategien og bruk av HubSpot som hovedapplikasjon. Målsetningen med stillingen er bl.a. å bidra til bevisstgjøring av brukere og eiere i håndverksbedrifter, på hvordan valg av utstyr til bilen kan påvirke lønnsomhet, sikkerhet og trivsel. Gjennom en god fortelling i en digital form, bidrar du til å løfte produktene frem mot målgruppene.  

Ansvaret for Loyds sin digitale synlighet og markedsføring i det Europeiske markedet, ligger også til rollen. Loyds har utviklet et digitalt marked i Norge og Sverige, og planlegger tilsvarende i det Europeiske markedet i 2021. Stillingen er selvstendig og passer for deg som trives med stort handlingsrom og bredde i ansvaret. Brenner du for digital markedsføring vil vi høre fra deg. Stillingen rapporterer til salgs- og markedsdirektør.

 

Loyds er en moderne produksjonsbedrift og en ledende innovasjonsdrivende aktør innen tilbehør til nyttekjøretøyer. I sortimentet har vi Skillevegger for å bedre bilen som arbeidsplass, Smartfloor for å sikre effektivitet og trygghet for håndverkere, Gulv og Kledningspakker for å beskytte bilens karosseri. Distribusjon skjer gjennom Bilimportørenes forhandlernett og PDIer i flere land i Europa.
Loyds ble etablert i 1952, har 65 ansatte og er i vekst.
 

>