FULL OVERSIKT

Du har alltid full oversikt over alt av verktøy og materiell som befinner seg i de store skuffene.

ROBUST

Du kan bruke bilinnredningen i ditt arbeid, og stole på at den tåler røff bruk.

UTVENDIG BETJENING

Du når alt fra utsiden av bilen og slipper å måtte krype inn i varerommet.

PLASS TIL ALT

Med Smartfloor får du ekstra høye skuffer som rommer hele 1m3 og har en nyttelast på 500 kg. Dette er garantert best i klassen.

SMARTFLOOR X

Som håndverker er det viktig å ha en bilinnredning som er tilpasset din hverdag. Med SmartfloorX får du en komplett tilbehørspakke skreddersydd nettopp ditt yrke. Ikke bare får du nytteverdien Smartfloor gir, men du får en yrkestilpasset bilinnredning som vil hjelpe deg å bli mer effektiv, lønnsom og fornøyd.

Gå til Smartfloor X for å se ferdig bransjeløsning.

Biltilbehør SmartfloorX

Gardintrappholder

På gulvet i varerommet er gardintrappa alltid i veien og opptar unødvendig mye plass. Skal du finne noe i skuffer eller hyller må trappa som regel ut av bilen først. Derfor er det smart å få trappa opp i taket. Med denne holderen tar du trappa lett ut og inn av bilen.

Gulvboks Large

En stor boks til rørdeler, som gjør at alle lange rør har sin faste plass på gulvet, og ikke sklir rundt i bilen. Dette gir deg sikker oppbevaring og full oversikt over alle rørdeler du har med deg. Boksen kan enkelt justeres i lengden og passer alle bilmodeller.

Gulvboks Small

En mindre boks til kobberrør, bor, spett etc, som gjør at alle lange ting har sin faste plass på gulvet, og ikke blir liggende å skli rundt i bilen. Boksen er justerbar i lengden og passer alle bilmodeller.

Gummimatte

En gummimatte gjør at større varer og verktøy ikke sklir rundt på gulvet. Gummimatten beskytter også overflaten på gulvet.

LED-belysning

Alle håndverkere har behov for godt arbeidslys i varerommet. Sterke ledlamper i taket gir mye bedre oversikt og orden i arbeidsbilen.

Smartfloor - inspirasjonsgalleri

Smartfloor X - yrkestilpasset bilinnredning

Skal du handle ny varebil? Gjør bilen komplett med Smartfloor X. Pakkene er spesialtilpasset Smartfloor og skreddersydd til ditt yrke. 

KONTAKT OSS

NO_Henvendelse fra web (2 kolonner)

For å kunne respondere på dette må vi ha ditt samtykke til å lagre og behandle dine personopplysninger. Mer informasjon her. Du kan når som helst endre disse innstillingene.

Er det OK om vi av og til sender deg gode artikler, tips og relevant info som omhandler bilinnredning?

>