workman-edition-snekkerpakke_tall

SNEKKERPAKKE TIL SMARTFLOOR

Som snekker er det viktig å ha en innredning som er tilpasset din hverdag. Med SNEKKERPAKKE får du en komplett tilbehørspakke skreddersydd nettopp ditt yrke. Pakken er spesialtilpasset Smartfloor. 

  1. Gardintrappholder
  2. Gulvboks Small
  3. Perforerte sorteringskasser
  4. Gummimatte
  5. Led-belysning (selges separat)

Snekkerpakke

gardintrappholder-roerlegger

Gardintrappholder

På gulvet i varerommet er gardintrappa alltid i veien og opptar unødvendig mye plass. Skal du finne noe i skuffer eller hyller må trappa som regel ut av bilen først. Derfor er det smart å få trappa opp i taket. Med denne holderen tar du trappa lett ut og inn av bilen.

gulvbokss

Gulvboks Small

En mindre boks til kobberrør, bor, spett etc, som gjør at alle lange ting har sin faste plass på gulvet, og ikke blir liggende å skli rundt i bilen. Boksen er justerbar i lengden og passer alle bilmodeller.

sorteringskasser

Perforerte sorteringskasser

Perforerte gjennomsiktige plastkasser til oppbevaring av for eksempel arbeidsklær, støvler, lastestropper, eller rørbend og stusser. Det er enkelt å se hva du har med deg, kassene er lette å plassere, de kan flyttes ut og inn av bilen, samt at de kan stables i høyden ved behov.

gummimatte

Gummimatte

En gummimatte gjør at større varer og verktøy ikke sklir rundt på gulvet. Gummimatten beskytter også overflaten på gulvet.

led

LED-belysning

Alle håndverkere har behov for godt arbeidslys i varerommet. Sterke ledlamper i taket gir mye bedre oversikt og orden i arbeidsbilen. (Selges separat)

KONTAKT OSS FOR EN UFORPLIKTENDE PRAT OM SMARTFLOOR TIL DIN VAREBIL

>