workman-edition-elektrikerpakke_tall-1

ELEKTRIKERPAKKE TIL SMARTFLOOR

Som elektriker er det viktig å ha en innredning som er tilpasset din hverdag. Med ELEKTRIKERPAKKE får du en komplett tilbehørspakke skreddersydd nettopp ditt yrke. Pakken er spesialtilpasset Smartfloor. 

  1. Kabeleskestativ
  2. Gulvboks Small
  3. Gardintrappholder
  4. Perforerte sorteringskasser
  5. Gummimatte
  6. Skrustikkeholder (selges separat)
  7. Skrustikke (selges separat)
  8. Led-belysning (selges separat)

Elektrikerpakke

kabeleskestativ-2

Kabeleskestativ

Top Rack kabelstativ. Spesialdesignet stativ for elektrikere til oppbevaring av 30x30cm og 40x40cm kabelesker.

gulvbokss

Gulvboks Small

En mindre boks til kobberrør, bor, spett etc, som gjør at alle lange ting har sin faste plass på gulvet, og ikke blir liggende å skli rundt i bilen. Boksen er justerbar i lengden og passer alle bilmodeller.

gardintrappholder-roerlegger

Gardintrappholder

På gulvet i varerommet er gardintrappa alltid i veien og opptar unødvendig mye plass. Skal du finne noe i skuffer eller hyller må trappa som regel ut av bilen først. Derfor er det smart å få trappa opp i taket. Med denne holderen tar du trappa lett ut og inn av bilen.

sorteringskasser

Perforerte sorteringskasser

Perforerte gjennomsiktige plastkasser til oppbevaring av for eksempel arbeidsklær, støvler, lastestropper, eller rørbend og stusser. Det er enkelt å se hva du har med deg, kassene er lette å plassere, de kan flyttes ut og inn av bilen, samt at de kan stables i høyden ved behov.

gummimatte

Gummimatte

En gummimatte gjør at større varer og verktøy ikke sklir rundt på gulvet. Gummimatten beskytter også overflaten på gulvet.

skrustikke

Skrustikkeholder

En skrustikke forenkler kutting og bøying av rør betraktelig. Skrustikkeholderen har teleskopløsning slik at du alltid har stikka lett tilgjengelig, uten at den er i veien for andre ting på gulvet når den ikke er i bruk. (Selges separat)

ridgid-skrustikke

Ridgid skrustikke

120 mm Ridgid Scandinavia Superior, med svingfot. Professionell skrustikke med innebygget rørklemme til bruk i montørbransjen. Tilpasset Loyds skrustikkeholder. (Selges separat)

led

LED-belysning

Alle håndverkere har behov for godt arbeidslys i varerommet. Sterke ledlamper i taket gir mye bedre oversikt og orden i arbeidsbilen. (Selges separat)

KONTAKT OSS FOR EN UFORPLIKTENDE PRAT OM SMARTFLOOR TIL DIN VAREBIL

>