oversikt

FULL OVERSIKT

Du har alltid full oversikt over alt av verktøy og materiell som befinner seg i de store skuffene.

yrkesanpassadhvit

TILPASSET DITT YRKE

Smartfloor X består av 3 ulike håndverkerpakker som kompletterer Smartfloor slik at du får den optimale innredningen tilpasset nettopp ditt yrke.

utvendig

UTVENDIG BETJENING

Du når alt fra utsiden av bilen og slipper å måtte krype inn i varerommet.

plassalthvit

PLASS TIL ALT

Med Smartfloor får du ekstra høye skuffer som rommer hele 1m3 og har en nyttelast på 500 kg. Dette er garantert best i klassen.

workman-edition-roerleggerpakke-2tall_sort

SMARTFLOOR X ELEKTRIKER

Som elektriker er det viktig å ha en innredning som er tilpasset din hverdag. Med SmartfloorX får du en komplett tilbehørspakke skreddersydd nettopp ditt yrke. Pakken er spesialtilpasset Smartfloor. 

  1. Kabeleskestativ
  2. Gulvboks Small
  3. Gardintrappholder
  4. Perforerte sorteringskasser
  5. Gummimatte
  6. Skrustikkeholder (selges separat)
  7. Skrustikke (selges separat)
  8. Led-belysning (selges separat)

Smartfloor X Rørlegger tilbehør

gardintrappholder-roerlegger

Gardintrappholder

På gulvet i varerommet er gardintrappa alltid i veien og opptar unødvendig mye plass. Skal du finne noe i skuffer eller hyller må trappa som regel ut av bilen først. Derfor er det smart å få trappa opp i taket. Med denne holderen tar du trappa lett ut og inn av bilen.

kabeleskestativ-2

Kabeleskestativ

Top Rack kabelstativ. Spesialdesignet stativ for elektrikere til oppbevaring av 30x30cm og 40x40cm kabelesker.

gulvbokss

Gulvboks Small

En mindre boks til kobberrør, bor, spett etc, som gjør at alle lange ting har sin faste plass på gulvet, og ikke blir liggende å skli rundt i bilen. Boksen er justerbar i lengden og passer alle bilmodeller.

ridgid-skrustikke

Ridgid skrustikke

120 mm Ridgid Scandinavia Superior, med svingfot. Professionell skrustikke med innebygget rørklemme til bruk i montørbransjen. Tilpasset Loyds skrustikkeholder.

sorteringskasser

Perforerte sorteringskasser

Perforerte gjennomsiktige plastkasser til oppbevaring av for eksempel arbeidsklær, støvler, lastestropper, eller rørbend og stusser. Det er enkelt å se hva du har med deg, kassene er lette å plassere, de kan flyttes ut og inn av bilen, samt at de kan stables i høyden ved behov.

gummimatte

Gummimatte

En gummimatte gjør at større varer og verktøy ikke sklir rundt på gulvet. Gummimatten beskytter også overflaten på gulvet.

led

LED-belysning

Alle håndverkere har behov for godt arbeidslys i varerommet. Sterke ledlamper i taket gir mye bedre oversikt og orden i arbeidsbilen.

skrustikke

Skrustikkeholder

En skrustikke forenkler kutting og bøying av rør betraktelig. Skrustikkeholderen har teleskopløsning slik at du alltid har stikka lett tilgjengelig, uten at den er i veien for andre ting på gulvet når den ikke er i bruk.

Smartfloor X - inspirasjonsgalleri

SMARTFLOOR - for smarte håndtverkere

Skal du handle ny varebil? Gjør bilen komplett med Smartfloor. En helt ny måte å tenke komplett serviceinnredning på.

KONTAKT OSS

>